0512 - 545 240 studio@creatype.nl

Folders / brochures

Ook in dit internet-tijdperk blijven er allerlei toepassingen bestaan voor het gebruik van papieren communicatie.

Een mooie folder, brochure of presentatiemap die achterblijft op de tafel en die verleid om te bekijken, draagt bij aan het imago en uitstraling van uw bedrijf.

Ontwerpen folder of brochure

Net als bij het ontwerpen van een huisstijl is het ook bij het ontwerpen van een folder, flyer of brochure goed de doelgroep te kennen en te weten wat de gewenste uitstraling moet zijn. Door goed gebruik te maken van de juiste teksten, foto’s en illustraties kan een boodschap goed worden verteld en de doelgroep worden verleid om de folder of brochure te bekijken.


De uitstraling

Bij de uitvoering van een gedrukte folder of brochure kan ook het formaat en de papierkeuze belangrijk zijn. Glanzend of mat papier, zelfs de dikte van het papier bepaalt mede het beoogde resultaat. Daarnaast spelen ook kleuren, lettertypen en andere grafische elementen uit de huisstijl ook een belangrijke rol bij het overbrengen van de uitstraling en de boodschap.


Pdf folders

Naast folders op papier kunnen folders ook als Pdf op uw website geplaatst worden. Uw klanten kunnen dan gemakkelijk een folder van het gezochte product van uw website downloaden en rustig bekijken.


Nieuwe technieken

Door de snel veranderende technieken in de grafische industrie zijn ook de mogelijkheden enorm toegenomen. Drukken of printen, full color in grote of kleine oplage?


Graag adviseren wij u over de vele mogelijkheden.